Nextory Gratis kampanj

Prova Nextory’s kampanj som är en tjänst som liknar spotify fast är med ljud och e-böcker istället. Det här erbjudandet ger dit tillgång till tusentals titlar att ta del av genom din mobil, läsplatta, bilen osv. Helt gratis och utan bindningstid. Erkänn bra och perfekt med massa nya ljudböcker att ha sällskap av under promenader eller under träning!

Vi har plockat ut ett gäng med exempel på böcker som jag tror kan intressera er. Titta här vilka titlar som finns bland Nextorys utbud:

nextory

Vi blev själv positivt överraskad av det stora utbudet av böcker inom hälsa/psykologi som nu står på min ”att-läsa/lyssna-lista”. Självklart har de böcker inom alla möjliga kategorier som skönlitteratur, mat & dryck, sport & fritid, barn & ungdom osv. Du kan själv redan nu besöka Nextory och kolla runt bland kategorierna och se vilka titlar de har innan du tar del av din gratis-månad.

Läs eller lyssna!

 

Erbjudanden som finns på marknaden utan att ange rabattkod:

 

Hitta rätt bok

    • Dina favoritförfattare
  • Med tiotusentals böcker att välja bland kan du hitta böckerna som du gillar.
  • Spara böckerna i appen och lyssna offline.
  • Du hittar snabbt bra böcker i topplistorna eller genom boktipsen.
  • Hitta böcker efter kategorier eller rekommendationer.
  • Avsluta när du vill
  • Du har ingen bindningstid och kan byta eller avsluta abonnemanget när du vill.


Erbjudandet ger dig 1 månads gratis medlemskap där du har full tillgång till hela Nextorys utbud och helt utan bindningstid. Ett erbjudande värt 249 kr. Efter din gratis månad så avgör du om du vill fortsätta eller känner dig nöjd med de böcker du har fått ta del av. Det är alltså helt gratis och du binder inte upp dig till något utan kan enkelt avsluta efter din första gratis-månad.

Nexstory’s största konkurrent i Sverige är Storytel som är börsnoterat och även köpt upp olika förlag i Sverige.

Nextory 3 månader gratis har tidigare varit kampanj på hemsida men nu utgått. Erbjuds 3 gratismånader med nextory igen, så visar vi det givit vis under denna sida.

  • Erbjudande Nextory 45 dagar gratis, prova på. Har utgått 2019-06-30
  • Nextory prova gratis under 14-30 dagar, BÄSTA ERBJUDANDE JUST NU!

Besök vår hemsida med jämna mellanrum för att se vilka erbjudande och kampanjkoder som finns hos respektive ljudboks aktör.