C More släpper nya beck filmen lagom till julfirandet när släkten har satts sig framför tv-rutan med glögg och pepparkakor.

.

Beck 43 har titeln “Ett nytt liv och tar vid där den senaste Beck-filmen “Den förlorade sonen” slutade. Tittarna lämnades då vid ett dramatiskt avslut på säsongen med Martin

Beck på operationsbordet och en osäkerhet kring ifall han skulle överleva. Att Martin Beck är vid liv är tidigare bekräftat, men frågan är nu om han kommer kunna fortsätta sitt arbete på mordroteln?

Martin Beck är tillbaka till hela Beck-gruppens glädje. Martins dotter Inger är inte lika nöjd, men får acceptera sin pappas beslut att börja jobba. Martin vill leva mer och inte mindre. Steinar och Alex hittar tillbaka till sitt fina samarbete direkt när Steinar är tillbaka i Stockholm. Josef är dock inte lika nöjd. Oskar försöker med Tinder, men måste få hjälp av Jenny för att få lite snurr på dejtandet.

Bästa beckfilmerna genom Tiderna:

  1. Beck- Spår i mörker

I denna Beckfilm uppstår det ett antal mord i Stockholms tunnelbana. Det utbryter panik i huvudstaden och invånarna blir rädda för att åka tunnelbana. Martin Beck sätts på fallet med att utreda vad som sker och vem som ligger bakom. I filmen upptäcks ett stort nät av tunnlar som går under Stockholm, där en grupp unga människor lever i en parallell värld. De spelar ett datorspel som har gått överstyr och börjar mörda folk i verkligheten för att komma vidare i sitt spel.

  1. Beck Pensionat Pärlan

I denna Beckfilm följer Martin Beck upp ett spår där unga flickor har mördats. Han kommer snabbt in i en mörk värld där människohandel förekommer. Detta är en mycket djup och spännande filmatisering som är aktuell än i dag, även om filmen har några år på nacken. Många av de skådespelare som är med i filmen är både svenska och utländska. Det är spännande att följa polisens spår på gärningsmännen och omständigheterna i filmen gör den både viktig och rörande.

  1. Beck Annonsmannen

Här utspelar sig Beckfilmen i Stockholm där en kvinna har svarat på en annons. Någon har satt upp en annons utanför en matbutik där det står att det säljs en kökssoffa till ett bra pris. Flera kvinnor försvinner i Stockholm och snart leder spåren till annonsör med kökssoffan. Det visar sig att mördaren hittar sina offer genom annonsen och sedan slår till.

  1. Mannen med ikonerna

Denna Streamade Beck film handlar om en man som samlar på ikoner i form av små tavlor som ofta finns i kyrkor. Det är svårt för polisen Martin Beck att komma underfund med hur allt hänger ihop men efter ett tag kommer han på att det är mannen med ikonerna som tros ligga bakom mordet.

 

Missa inte andra gratis erbjudanden från streaming tjänster som Spotify, Nextory, Netflix, Bookbeat,